MOTOR JIKOV CNG > TISKOVÉ ZPRÁVY > Plnící stanice CNG funguje v prostorách firmy UNION LESNÍ BRÁNA, a. s.
Plnící stanice CNG funguje v prostorách firmy UNION LESNÍ BRÁNA, a. s.

Červen 2015 – Mezi firmy využívající technologii CNG se nově zařadila také firma UNION LESNÍ BRÁNA, a.s., která ve svém areálu otevřela plnící stanici CNG MJ Variant Plus 2K-840. Tato stanice byla navržena a dodána jihočeskou společností MOTOR JIKOV Strojírenská a.s. Také v případě této firmy proběhla kooperace se společností Linde Material Handling Česká republika, s.r.o., která dodala konečnému zákazníkovi vysokozdvižné vozíky s pohonem na CNG.

Plnící stanice MJ Variant Plus 2K-840 je tvořena dvěma kompresorovými jednotkami MJ05 o celkovém výkonu 10 m3/hod, dvousekčním tlakovým zásobníkem o vodním objemu 840 l a ručním výdejním zařízením MJS. Celá technologie je umístěna v betonovém kontejneru. Dle potřeb zákazníka lze tuto plnící stanici rozšířit dodáním dalšího kompresoru na celkový výkon 20 m3/hod.
UNION LESNÍ BRÁNA, a. s., je jediný český výrobce, který se zabývá výrobou tepelných a zvukových izolací ze skleněných vláken určených ve stavebnictví pro obytné, občanské, průmyslové a zemědělské stavby.

Jedná se o rohože a desky v různých rozměrech, tloušťkách a objemových hmotnostech. www.rotaflex.cz