MOTOR JIKOV CNG > TISKOVÉ ZPRÁVY > Úspěch firmy AQUACENTRUM PRAHA na výstavě ve Varšavě
Úspěch firmy AQUACENTRUM PRAHA na výstavě ve Varšavě

Ve dnech 6. – 7. 3. 2013 probíhal na varšavském výstavišti Warsaw International Expocentre EXPO XXI další ročník výstavy GasShow 2013. Jedná se o nejvýznamnější akci svého druhu v Polsku. Letošní ročník navštívilo více než 7000 návštěvníků a zúčastnilo se na 200 vystavovatelů. Letos poprvé probíhala v rámci GasShow i výstava Autogas Motor Show 2013, zaměřená na plynové vozy a plnicí zařízení CNG / LNG / LPG. GasShow 2013Kromě vidění mnoha zajímavého z oblasti vozidel a technologií byla také udělována prestižní ocenění za nejlepší produkty a firmy v různých kategoriích.

První cenu v kategorii CNG technologií za nejlepší CNG plnicí systém si z akce odvezl náš partner společnost Aquacentrum Praha spol. s r.o. Cenu si převzal na slavnostním večeru jednatel společnosti pan Ing. Miroslav Čepický. Blahopřejeme !!!

Aquacentrum se výstavy zúčastilo s polskou partnerskou společností NGV Autogas Polska a představilo modifikované plnicí zařízení, které v České republice společně dodáváme pod značkou MJ Compact Plus. V základním provedení je zařízení osazeno dvěma kompresory Trident 400 o celkovém výkonu 39 m3/hod a tlakovým zásobníkem o objemu 1.680 l. Zařízení může být vybaveno i výdejním stojanem a autorizovaným přístupem a měřením plynu.

CNG Lanškroun